Gazpacho salmantino
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Agua,
- Pan,
- Aceite,
- Sal,
- Vinagre,
- Ajo,
- Cebolla.
2 racions
Utensilis
Mortero, mano de mortero,fuente honda
Elaboració
Añadir 3/4 L agua fria en fuente onda.
acontinuación 4 cucharadas soperas de aceite
añadir 1 diente de ajo grande machacado
sal al gusto
vinagre 1 cucharada sopera añadir un poco mas si es poco
pan 1/2 barra de 1/4 controlando que no quede espeso
1/2 cebolla normalita a medias lunas
15min
Notes
Comida comunitaria , refrescante, para acompañar otros platos,
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3037 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.