Gazpacho salmantino

Ingredients

  • Agua,
  • Pan,
  • Aceite,
  • Sal,
  • Vinagre,
  • Ajo,
  • Cebolla.

2 racions

Utensilis

Mortero, mano de mortero,fuente honda

Elaboració

Añadir 3/4 L agua fria en fuente onda.
acontinuación 4 cucharadas soperas de aceite
añadir 1 diente de ajo grande machacado
sal al gusto
vinagre 1 cucharada sopera añadir un poco mas si es poco
pan 1/2 barra de 1/4 controlando que no quede espeso
1/2 cebolla normalita a medias lunas

15min

Notes

Comida comunitaria , refrescante, para acompañar otros platos,


Recepta de cuina de Gazpacho salmantino

Proceso de elaboracion

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3037 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: