Hummus de Llenties

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Esbandeix les llenties en un colador fi, posa ¼ l d'aigua en una olla i fes bulli fins que estiguin cuites, (a foc mitjà uns 15 minuts).
Pela i talla a la meitat l'all.
Tritura amb una batedora de mà, les llenties, la pasta de sèsam, l’all, el iogurt i l’oli de sèsam en un bol, fins a obtenir una pasta ben fina.
Condimenta amb sal, pebre i comí molt.
L'Hummus de Llenties és apropiat, per untar amb pa, com a dip., i per assaonar sopes i salses.
Guardat a la nevera es conserva bé durant una setmana

Notes

Aquesta especialitat de la cuina oriental es prepara, en lloc de cigrons, amb llenties vermelles i tradicionalment s’acompanya amb pa pla. (Pa de Pita)


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se