Graellada de carn excepcional

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

12 racions

Utensilis

Graella especial per moltes persones
Bones pinces
Safates

Elaboració

- Per fer una bona graellada de carn, el més important (a part de la qualitat de la carn), és la llenya, la graella i la paciència de les persones que fan la graellada.
- Llenya d'alzina.
- Graella especial per poder fer alhora molta carn i torrades.
- Començar per la carn que necessita més temps de cocció: pollastre, conill, ploma de porc ibèric, ... i anar introduint llesques de pa per torrar, un cop la carn està gairebé feta.
- Safates per anar posant la carn feta i portar-la a la taula.
- Seguim amb la carn que necessita menys temps de cocció: botifarra crua, cansalada viada, botifarra negre,, ... (mentre els comensals ja van menjant el pollastre i cridant: jo la botifarra ben feta, jo menys feta, ...
- Com menys oli millor.
- I així, successivament.
És clar que els qui fan la carn, mengen quan tots han acabat, però no són ximples i per ells s'han reservat els millors talls de les diferents carns.

1h

Notes

Pa
Pa torrat amb oli i sal
pa torrat sucat amb tomàquet i sal
pa torrat refregat amb all, oli i sal
Pa torrat sucat amb tomàquet, refregat amb all, oli i sal


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se