Xampinyons farcits de formatge asturià de Cabrales

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Es netegen bé els xampinyons i es treuen els troncs.
Posem a fregir en una paella amb oli d'oliva les cassoletes dels xampinyons. Hi afegim un mica de sal. Quan s'han begut l'aigua i quedat daurats els retirem. Això són uns 20 minuts, les cassoletes dels xampinyons, han de ser com més grans millor.
Posem 1 minut el formatge en una paella perquè es desfaci una mica i no deixem de remenar fins que quedi lligat.
A continuació, farcim les cassoletes amb la mescla del formatge.
Amb el forn ja calent. Els posem en una safata i els hi donem un toc de forn. Uns 2 minuts màxim.
Millor menjar-los calents.

25min

Notes

El cabrales és un formatge blau fet amb llet crua de vaca, de cabra i d'ovella. Té una crosta tova de color grisenc i la seva pasta és ferma i untuosa, d'olor molt forta i sabor picant. La maduració es realitza en coves naturals als Picos de Europa, durant un període de 2 a 5 mesos. A diferència d'altres formatges blaus, al cabrales no cal addicionar-li espores de Penicillium, ja que la seua sembra es produeix de manera natural i espontània a les coves de maduració.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se