Crema d'espinacs

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Elaboració

-En una cassola amb un got d'aigua, poseu-hi a coure els espinacs i el bitxo, a foc lent, durant 20 minuts.
-Sofregiu la ceba i, quan sigui ben rossa, afegiu-hi els alls picats i una mica de gingebre ratllat.
-Després incorporeu-hi els tomàquets ratllats. Rectifiqueu de sal i afegiu-hi un polsim de comí mòlt i de pebre negre.
-Quan els espinacs siguin cuits, afegiu-hi el sofregit i remeneu-ho per barrejar-ho tot.
Deixeu-ho coure uns 5 minuts més i retireu-ho del foc. Passeu els espinacs per la batedora i reserveu-los.
-Fregiu una cullerada de farina de blat de moro amb una mica d'oli. Quan la farina sigui daurada, incorporeu-la als espinacs amb un got de crema de llet.
-Remeneu-ho i serviu-ho ben calent amb fruits secs per sobre.
-Decorem el plat amb una mica de julivert.

45min

Notes

Aquest plat el fan al Cafè de l'Aula a Terrassa. La foto és d'allà i NO m'han explicat la recepta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se