Llbrets de llom, farcits de pebrot escalivat i formatge de cabra

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

Elaboració

Es tant senzill com deliciós.
Agafem els llibrets e hi posem una làmina de pebrot o tires, lo mateix amb el formatge de cabra,
Un polsim d'herbes aromàtiques, i tot seguit els "soldem" amb escuradents per que no s'escapi el farcit.
Els arrebossem amb pa rallat i els posem a la paella amb un xic d'oli, i els fem al nostre gust (a mi m'agrada força cru)

20min

Notes

Jo ho he provat amb petxuga filetejada de pollastre i gall d'indi, i també amb bistec de vedella, i en tots casos es igual de bo amb els seus matisos.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se