Abrons de bedoll amb bull blanc de Camprodon

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

-Netegem els abrons amb el minim d’aigua, millor sense
-Laminem 4 o 5 grans d’all
-En una paella amb una mica d’oli i posem els abrons i els alls, la paella tapada, perquè treguin l’aigua i anem remenant. Quan portem uns 10 minuts i afagim una mica de sal.
-Mentre fem els abrons, tallem el bull blanc a daus.
-Els incorporem a la paella amb els abrons i anem remenant, en uns 5 minuts, llestos per degustar.

20min

Notes

Abrons de bedoll. Són comestibles, tant com els ceps, pràcticament, amb la diferència que no es consumeixen en cru. Però s'aprofita tot, barret i cama, a daus o a làmines com si fos un cep. Sempre explico que els suposats "ceps" que sovint s'importen de la Xina, són en realitat abrons. Una enganyifa, per una banda, però una evidència també, i és que si els comercialitzen congelats i tallats a daus com a ceps, és perquè poc o molt els recorden.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se