Estofat de carn de poltre del Ripollès

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

-Tallem la carn de poltre a daus, normalment porta poc greix i no cal treure’l.
-En una cassola de fang hi posem oli d’oliva
-Enfarinem una mica els daus de carn de poltre i el posem a la cassola quan l’oli és calent. Així, la carn retè els seus líquits i no perd sabor. Just el temps perquè quedin daurats . Entre 3 i 5 minuts.
-A continuació, afegim a la carn, pràcticament, la resta de ingredients: el llorer, els tomàquets i la ceba partits a quarts, el porro, alls tendres i pastanaga tallats a rodanxes i salpebrem.
-Primer el foc una mica alt, uns 15 minuts. Afegim una mica de brou ( entre 1 i 2 gots ).
-Posem el foc al mínim i que es vagi fent, més o menys 1 hora. La carn de poltre és molt tendra i no necesita tant temps com altres carns. La cassola tapada .
-De tant en tant, ho remenem i mirem si hi hem d’afegir més brou.
-Quan estigui la carn tova i posem la patata esqueixada, remenem perquè quedi tot ben barrejat amb la carn i verdures.
-Afegim, més brou ( si és necesari ), que ho cobreixi i ho coem tot junt uns 20 minuts a foc moderat.
-Fet el dia abans el plat queda més bo ( com la majoria d’estofats de carn ).

1h 40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se