Llom de lluç al forn amb pèsols i botifarra negra
Categoria:
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 g de Lluç fresc (part del llom)
- 60 g de Botifarra negra
- 80 g de Pèsols congelats.
- Oli d’oliva
- Sal
- Julivert fresc.
Elaboració
Netegem el llom del lluç i mirem de treure les espines petites amb unes pinces.
Fem coure els pèsols congelats, quan l’aigua bull els tirem al cassó congelats, amb una mica de sal, són uns 20 minuts de coure.
Fem rodanxes amb la botifarra negra i la saltem en una paella, uns 3 minuts.
Posem sal al llom del lluç i el fiquem al forn quan està calent entre 180 i 200 graus.
Deixem coure uns 12 minuts.
Emplatem: a la base els pèsols i la botifarra negra i a sobre el tall de llon de lluç amb una mica de julivert fresc tallat molt fí.
Comparteix aquesta recepta: