Llom de lluç al forn amb pèsols i botifarra negra

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Netegem el llom del lluç i mirem de treure les espines petites amb unes pinces.
Fem coure els pèsols congelats, quan l’aigua bull els tirem al cassó congelats, amb una mica de sal, són uns 20 minuts de coure.
Fem rodanxes amb la botifarra negra i la saltem en una paella, uns 3 minuts.
Posem sal al llom del lluç i el fiquem al forn quan està calent entre 180 i 200 graus.
Deixem coure uns 12 minuts.
Emplatem: a la base els pèsols i la botifarra negra i a sobre el tall de llon de lluç amb una mica de julivert fresc tallat molt fí.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se