Crema d’all i farigola, torrada, pernil i rovell d'ou

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Túrmix

Elaboració

Es pelen els alls i es sofregeixen en una olla amb oli.
S'hi afegeix la farigola, l'aigua (més o menys 1,5 litres), la sal i el pa.
Es fa bullir poc a poc una hora. Es tritura amb el túrmix fins que quedi una crema amb consistència , si es vol s'hi posa un raget de crema de llet.
Traiem els rovells d’ou
A l’últim moment fem la torrada i la partim en 4 trossos.
Emplatem: en un plat de sopa hi posem la crema d’all i farigola, el rovell d’ou, la llotja de pernil i un trosset de torrada.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se