Xampinyons al forn amb salsa ragú, formatge gorgonzola i parmesà

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

Per la salsa de ragú:

6 racions

Elaboració

Netegem els xampinyons i només fem servir la cassoleta.
Farcim els xampinyons am la salsa ragú (s’explica més endavant com fer-la). Uns 10 minuts, hi ha 30 xampinyons.
Sobre i posem els formatges. Uns 10 minuts més.
Posem en una safata de forn, els xampinyons ja farcits amb tot els ingredients, que no quedin uns sobre els altres.
Posem la safata al forn precalentat a uns 200 graus i ho deixem uns 15 minuts.

Per fer la salsa de ragú:

Escalfem l'oli en una olla gran a foc mitjà-alt, després hi afegim la ceba, l'api i les pastanagues i ho saltegem fins que estiguin suaus, uns 8 o 10 minuts.
Afegim la carn de caça major i la vedella; la saltem, remenant amb una cullera de fusta, fins que quedi daurada, uns 15 minuts.
Afegim el vi i deixem bullir 1 minut.
Afegim 2 tasses i mitja de brou i la pasta de tomàquet. Remenem per barrejar.
Reduim el foc i cuinem a foc lent, remenant ocasionalment, fins que els sabors es fonen , durant una hora i mitja. Salpabrem
En total són 115 minuts, per la salsa ragú.

2h 20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se