Ou al niu

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

1 racions

Utensilis

Passapurés

Elaboració

-En una olla amb aigua i sal bullim les patates senceres i amb pell. Quan estiguin cuites, les pelem i tallem a trossos. Uns 30 minuts.
-Les passeum pel passapurés, les posem en un cassó, a foc suau, juntament amb una mica de sal i no barregem bé fins que ens quedi un puré ben fi.
-Tallem els tomàquets per la meitat, els ratllem, els posem en un cassó amb oli abundant i una mica de sal i sucre i els deixem. sofregir a foc suau durant uns 35 minuts.
-Les patates i els tomàquets els fem al mateix moment, aixó fins aquí el temps és de 35 minuts.
-Agafem la clara del ou i en una paella fem que quatlli.
-Agafem el panet rodó que li hem tallat la tapa i tret bona part de la molla. L’omplim amb el puré fins a la meitat, hi posem una mica de sofregit a sobre, la clara de l’ou quatllada i un tall de sobrassada.
-Hi posem a sobre el rovell de l’ou cru
-I ja per acabar, guarnim el plat amb una mica de cibulet picat per sobre i ja el podem servir.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se