Rogers o molls fregits amb pebrots del Padrón
Ingredients
- 8 Rogers frescos, entre petits i mitjans, que a la peixateria ens netegen sense treure el cap.
- 1 Bossa de pebrots del Padrón.
- Farina
- Oli d’oliva
- Sal
- Sal gruixuda
Elaboració
Pasem els rogers una mica per aigua i els eixugem.
Els enfarinem una mica.
En una paella, quan l’oli és molt calent, i tirem els rogers amb una mica de sal, fem un costat uns 3 minuts i l’altre 3 minuts més.
Els posem sobre paper de cuina , d’un costat i de l’altre, perquè no quedin massa oliosos. Els reservem.
En una altre paella amb l’oli calent i tirem els pebrots del Padrón nets i els anem remenant. Uns 5 minuts.
Els posem sobre paper de cuina perquè no quedin massa oliosos . Hi posem una mica de sal gruixuda.
Emplatem amb una teula de pissarra.
Comparteix aquesta recepta: