Rogers o molls fregits amb pebrots del Padrón

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Pasem els rogers una mica per aigua i els eixugem.
Els enfarinem una mica.
En una paella, quan l’oli és molt calent, i tirem els rogers amb una mica de sal, fem un costat uns 3 minuts i l’altre 3 minuts més.
Els posem sobre paper de cuina , d’un costat i de l’altre, perquè no quedin massa oliosos. Els reservem.
En una altre paella amb l’oli calent i tirem els pebrots del Padrón nets i els anem remenant. Uns 5 minuts.
Els posem sobre paper de cuina perquè no quedin massa oliosos . Hi posem una mica de sal gruixuda.
Emplatem amb una teula de pissarra.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se