Allioli amb Bacallà a la Provençal

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

El dia abans: dessala el bacallà en aigua freda i mantén-lo embolicat amb fil de cuina per donar-li una millor presentació.
El mateix dia talla les puntes de les mongetes tendres.
Pela i rentar totes les verdures.
Talla els porros i l'api en trossos i el carabassó a rodanxes gruixudes.
Deixa senceres si les pastanagues són petites.
Cou totes les verdures per separat en aigua bullent amb sal i mantén a la calor un cop cuites
Rentar els caragols de mar i cuina durant 15 minuts en aigua amb sal i pebre, amb una branqueta de farigola i una fulla de llorer.
Renta 2 cops els buccins i cuina durant 10 minuts en aigua amb sal, menta, farigola i la fulla de llorer.
Mantén tot calent.
Escalda els lloms de bacallà durant 5-6 minuts fen moviment oscil·lant en aigua sense sal, aoni hauràs afegit la menta, la farigola i la fulla de llorer.

Allioli:

Cou els ous durant 10 minuts, refreda i elimina la closca.
Pica les dents d'all en el morter fins al punt de pomada, salpebre i afegeix els 2 rovells d'ou i oli d'oliva, tal com es fa una maionesa, al final agrega el suc de ½ llimona.
Posa el bacallà en un plat, i envolta amb totes les verdures tèbies o calentes, els caragols de mar, els buccins i els ous durs.

Notes

Aquesta recepte la baix degusta al

Hotel Restaurant L'Elefant Carcassona
D61113
Ruta de Narbona
11000 Carcassona,

Bon restaurant amb cuina Italiana


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se