Picantó a la planxa amb patates fregides

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

-Per obrir un picantó, el coloquem amb el pit cap per avall i, amb unes tisores de cuina, tallem la pell i la carcassa al llarg des de la cua fins al coll. Retirem l'espina dorsal i li donem la volta. Pressionem fermament l'estèrnum per aixafar-lo i doblegem les ales cap avall.
-Precalentem la planxa amb una mica d'oli. Posem el picantó, deixem entre 25 i 30 minuts, donant-li la volta amb freqüència i untant amb una mica d'oli si fos necessari.
-Pelem i tallem les patates al llarg.
-Mentre en una paella amb força oli i quan està calent, posem les patates a fregir, uns 20 minuts i quan estan, hi posem la sal. Aquest temps no compta en el total, doncs fregim les patates en posar el picantó a la planxa.
-Posem el picantó en una planxa de pissarra i l’acompanyem amb les patates fregides. Adornem amb una branqueta de romaní.
-Ja es pot servir.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se