Carbassa al microones amb pebre, orenga i oli d’oliva verge extra

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

1 racions

Elaboració

-Tallem la carbassa a daus i els posem en un bol amb tapa , apta per microones.
-Posem aigua sense que cobreixi del tot la carbassa,
-Posem en marxa el microones i són entre 15 i 20 minuts.
-Escorrem els daus de carbassa.
-Els posem en un plat amb: una mica de sal, una mica de pebre negre mòlt, una mica d’orenga sec i un raig d’oli d’oliva verge extra.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se