Carbassa al microones amb pebre, orenga i oli d’oliva verge extra

Categoria:
Recepta per
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Carbassa de l'hort de Can Brossa, sense additius i madurada en la pròpia planta (Vall d’Horta-P.N.Sant Llorenç del Munt i l’Obac )
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Orenga sec
  • Oli d’oliva verge extra
  • Aigua

1 racions

Elaboració

-Tallem la carbassa a daus i els posem en un bol amb tapa , apta per microones.
-Posem aigua sense que cobreixi del tot la carbassa,
-Posem en marxa el microones i són entre 15 i 20 minuts.
-Escorrem els daus de carbassa.
-Els posem en un plat amb: una mica de sal, una mica de pebre negre mòlt, una mica d’orenga sec i un raig d’oli d’oliva verge extra.

20min


Recepta de cuina de Carbassa al microones amb pebre, orenga i oli d’oliva verge extra

La carbassa tallada,

Recepta de cuina de Carbassa al microones amb pebre, orenga i oli d’oliva verge extra

La carbassa tallada a daus amb aigua.

Recepta de cuina de Carbassa al microones amb pebre, orenga i oli d’oliva verge extra

Escorrent la carbassa ja cuita.

Recepta de cuina de Carbassa al microones amb pebre, orenga i oli d’oliva verge extra

En el plat per degustar-la.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3851 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: