Gratinat amb Cantadur

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Renta les patates i pela-les a rodanxes gruixudes d'aproximadament 1 cm.
Greixa la forma per al forn amb una mica de mantega o oli.
Col•loca la primera capa de patates a la forma greixada.
Escampa pel damunt, una mica de sal, pebre i nou moscada.
Repeteix capes fins que les patates s'han esgotat.
A la capa superior, estén el formatge Cantadu. Després escampa la meitat del formatge ratllat i aboca al damunt, la llet i la nata.
Finalment, escampa el formatge restant, per sobre, i cou al forn, de 45 a 60 minuts, a 200 graus o fins que tingui un bonic color daurat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se