Farcells de col i carbassa amb crema de ceps

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

5 racions

Utensilis

Batedora

Elaboració

-Fregim la ceba en una paella amb l’oli. Quan estigui cuita, hi afegim el pernil salat del país, la carbassa tallada a dauets, el bróquil i la col , tot tallat ben petit. Aquesta serà la base del farcit de les fulles de col. Són uns 30 minuts.
-Mentre, en una altra paella fregim una mica del ceba, all i i els ceps. Hi afegim la crema de llet i es va fent coure fins que agafa una textura cremosa, finalment es passa per la batedora elèctrica. Uns 10 minuts( no compte en el temps total). Ja tenim la crema de ceps.
-Salpebrem i afegim el vi blanc.
-Deixem a foc lent fins que les verdures estiguin cuites. Uns 10 minuts.
-Ho retirem del foc i hi afegim el formatge.
-Aquest farcit el reservem.

Per fer els farcellets:

-Escaldar les fulles de col amb aigua bullint .
-Assecar-les bé , amb paper de cuina i doblegar-les com un paquet.
-Passar-les per farina.
-Fregir amb oli i reservar.
Són uns 10 minuts.

Per acabar:

-Posem els farcellets en una plata per al forn.
-Finalment, repartim per sobre els farcells la crema de ceps, i introduïm la plata al forn escalfat a 180ºC durant 10 minuts.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se