Puré de Coliflor amb Gambes

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Expert

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela les patates i talla-les a daus, elimina les fulles de la coliflor i separa, els remets.
La relació ha de ser aproximadament d'1/3 de patates i 2/3 de coliflor.
Reserva un ramell gros per mes tard fregir-lo.
Cou les patates i la coliflor en aigua i sal al voltant de 15 minuts o fins que estiguin toves, escorre i deixa que assequin uns instants, fes amb el conjunt un puré.
Afegeix la nata i la mantega i torna a remenar enèrgicament amb una cullera de fusta o batedor.
El puré ha de tenir una consistència cremosa. Condimenta amb sal i nou moscada acabada de ratllar.
Pica el ramell reservat i fregeix en una mica d’oli, aproximadament 1 minut perquè quedi creixent, assaona amb sal i sucre.
Serveix el puré al plat i reparteix pel damunt les gambetes bullides, agrega una gran cullerada de crema fresca o crema agra per sobre, escampa-hi julivert i el cruixent fregit de coliflor.
El que vulgui pot servir-se, pebre acabat de moldre i unes gotes d'oli d'oliva sobre el puré.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se