Peix espasa (emperador) amb fonoll i pesto de tomàquet sec

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per al pesto de tomàquet sec:

1 racions

Utensilis

Batedora

Elaboració

Pel pesto de tomàquet sec:

Primer de tot hidratem els tomàquets secs remullant-los en aigua calenta. Ho deixem almenys mitja horeta mínim.
Quan els tomàquets estiguin hidratats procedim a preparar el pesto. Triturem tots els ingredients amb la batedora (si ens queda massa espès, el podem diluir amb més aigua de remullar les tomates o amb més oli). Són uns 10 minuts.
En el temps total d’elaboració del plat, no tinc en compte els 30 o 40 minuts d’hidratar els tomàquets.

Pel peix espasa i el fonoll:

En una paella amb una mica d’oli, coem el peix espasa. Uns 3 minuts per costat. No ha de quedar massa fet, quedaria ressec.
Tallem el bulb de fonoll a làmines, i hi posem un raig de llimona, per sobre formatge ratllat.
Emplatem:
Posem el peix, el fonoll preparat, una mica de sal i la salsa pesto amb tomàquet sec.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se