Llengües de gat

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata plana pel forn
Paper sulfuritzat
Una mànega pastissera amb un broc rodó llis
Una llengua de plàstic o goma
Un atuell rodó gran
Una safata de cartró amb blonda

Elaboració

Primerament, preescalfem el forn a 200º. A part, posem la farina i el sucre en un atuell rodó i ho remenem ben remenat. Seguidament, afegim la mantega fosa, la ratlladura de taronja, el sucre de vainilla i l'essència de llimona i seguim remenant amb l'ajud de la llengua de plàstic.
Tot seguit, afegim les clares muntades a punt de neu i ho anem remenant de baix a dalt amb compte.
Tot seguit, abaixem el forn a 180º, Agafem la safata per anar al forn, posem un full de paper sulfuritzat engreixat amb una mica de mantega i amb l'ajud de la mànega pastissera anem fent tires de pasta d'uns sis centimetres de llarg aproximadament.
Tot seguit ho enfornem fins que veiem que les llengües de gat són torradetes i ja les podrem treure i servir en una safata amb blonda.

1h

Notes

Aquest tipus de galetes són molt adients per acompanyar el cafè.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se