Tastets de tardor
Categoria:
Tipus de plat: Croquetes
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 boniatos grans
- 1 patata mitjana
- Daus de formatje de cabra semicurat
- 1 ou
- 200 grms. de ametlla crua trencada ( de la que rebossem els panellets)
- Farina d'arros
- Oli de girasol per fregir
Elaboració
Bullim els boniatos i patata amb pell, quant estiguin ben cuits els pelem (amb calent)
En un bol aixafem, i posem el rovell d'ou, remenem be, i posem a la nevera que refredi.
Una vegada fred formem unes boles, i al mig posem un dau de formatge, tapem be i les passem per farina d'arros, la clara d'ou batuda amb un xic d'aigua i per les ametlles.
Tiendrem una paella amb abundant oli calent i deixarem daurar, vigilant que no es cremi l'ametlla.
Posem damunt de paper absorbent per l'exces d'oli i servir molt calentes
al pure de patata i boniato sa de posar una mica se sal, es molt important aixafar amb forquilla
Comparteix aquesta recepta: