Tastets de tardor

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bullim els boniatos i patata amb pell, quant estiguin ben cuits els pelem (amb calent)
En un bol aixafem, i posem el rovell d'ou, remenem be, i posem a la nevera que refredi.
Una vegada fred formem unes boles, i al mig posem un dau de formatge, tapem be i les passem per farina d'arros, la clara d'ou batuda amb un xic d'aigua i per les ametlles.
Tiendrem una paella amb abundant oli calent i deixarem daurar, vigilant que no es cremi l'ametlla.
Posem damunt de paper absorbent per l'exces d'oli i servir molt calentes
al pure de patata i boniato sa de posar una mica se sal, es molt important aixafar amb forquilla

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se