Tastets de tardor
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Croquetes
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 boniatos grans
- 1 patata mitjana
- Daus de formatje de cabra semicurat
- 1 ou
- 200 grms. de ametlla crua trencada ( de la que rebossem els panellets)
- Farina d'arros
- Oli de girasol per fregir
4 racions
Elaboració
Bullim els boniatos i patata amb pell, quant estiguin ben cuits els pelem (amb calent)
En un bol aixafem, i posem el rovell d'ou, remenem be, i posem a la nevera que refredi.
Una vegada fred formem unes boles, i al mig posem un dau de formatge, tapem be i les passem per farina d'arros, la clara d'ou batuda amb un xic d'aigua i per les ametlles.
Tiendrem una paella amb abundant oli calent i deixarem daurar, vigilant que no es cremi l'ametlla.
Posem damunt de paper absorbent per l'exces d'oli i servir molt calentes
al pure de patata i boniato sa de posar una mica se sal, es molt important aixafar amb forquilla
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1338 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Fernanda. Perdona el retard amb contestar. No havia vist el teu comentari. No se que dirte sempre ho faig amb espinac....
Que tal Fernanda,espero que provis les receptes de moniato,la veritat es que estan molt bones. Graçies Salutacions
Hola Teresa. Em fas molt contenta amb el teu comentari. Es la cuina que he vist a casa i la continuo fent. Moltes...
Hola Eulalia Vaig fer el pastis de croissants i em va quedar bonissim Es molt façil i per un sopar es fantastic El...
Moltes gracies Eulalia i Quim