Tupí de tardor
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una pastanaga
- Dos porros
- Una branca d'api
- Una col petita
- Dues patates mitjanes
- Un pit de gallina
- Un os de genoll de vedella
- Un os de pernil
- Una botifarra culana negre
- Una botifarra culana blanca
- 100 grams d'arròs
- 100 grams de fideus del nº2
- Oli d'oliva
- Sal
- Tres litres d'aigua mineral sense gas
6 racions
Utensilis
Una olla metal·lica fonda
Una olla de terrissa gran
Uns estalvis
Elaboració
Primerament, netegem i pelem totes les verdures, les tallem en quadrets més aviat menuts, i les sofregim amb un raig d'oli d'oliva.
Tot seguit, afegim: l'os de vedella, l'os de pernil i el pit de gallina, ho sofregim una mica tot plegat, i seguidament, afegim tres litres d'aigua, i deixem que arrenqui a bullir a foc baix uns quaranta minuts.
Seguidament, afegim els fideus i l'arròs, i ho deixem coure uns deu minuts més.
Tot seguit, retirem els ossos i el pit de gallina, corregim de sal, i seguidament afegim les botifarres tallades en rodelles gruixudes, juntament amb el pit de gallina ben esmicolat i ho passem tot plegat a una olla de terrissa (tupí), a foc baix uns deu minuts més, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa olla de terrissa amb uns estalvis a sota.
2h
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina de les sopes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2940 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.