Tupí de tardor

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Una pastanaga
  • Dos porros
  • Una branca d'api
  • Una col petita
  • Dues patates mitjanes
  • Un pit de gallina
  • Un os de genoll de vedella
  • Un os de pernil
  • Una botifarra culana negre
  • Una botifarra culana blanca
  • 100 grams d'arròs
  • 100 grams de fideus del nº2
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Tres litres d'aigua mineral sense gas

6 racions

Utensilis

Una olla metal·lica fonda
Una olla de terrissa gran
Uns estalvis

Elaboració

Primerament, netegem i pelem totes les verdures, les tallem en quadrets més aviat menuts, i les sofregim amb un raig d'oli d'oliva.
Tot seguit, afegim: l'os de vedella, l'os de pernil i el pit de gallina, ho sofregim una mica tot plegat, i seguidament, afegim tres litres d'aigua, i deixem que arrenqui a bullir a foc baix uns quaranta minuts.
Seguidament, afegim els fideus i l'arròs, i ho deixem coure uns deu minuts més.
Tot seguit, retirem els ossos i el pit de gallina, corregim de sal, i seguidament afegim les botifarres tallades en rodelles gruixudes, juntament amb el pit de gallina ben esmicolat i ho passem tot plegat a una olla de terrissa (tupí), a foc baix uns deu minuts més, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa olla de terrissa amb uns estalvis a sota.

2h


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2850 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: