Amanida de tardor

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una escarola gran
  • Dos pots de botons de rovelló en conserva
  • 300 grams de nous pelades
  • Un manat de raves
  • Vinagreta de taronja amb porradell (la trobareu a les meves receptes)
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre en pols
  • Sal
  • 200 grams d'olives arbequines

4 racions

Utensilis

Un bol gran de porcellana
Quatre plats fondos
Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes
Una paella gran

Elaboració

Primerament, fem la vinagreta com explico a la meva recepta i la reservem.
Seguidament, netegem l'escarola, la rentem ben rentada, la tallem en trossos menuts i la posem en el bol de porcellana.
A part, en una paella amb oli d'oliva, saltem els rovellons salpebrats fins que hagin deixat anar la seva aigua, i tot seguit els afegim juntament amb l'escarola.
A continuació, afegim les nous pelades i les olives arbequines, juntament amb els raves sense fulles tallats a rodelles fines, i ho amanim amb una bona quantitat de vinagreta, ho remenem tot ben remenat, i ja ho podrem servir a taula amb el bol de porcellana i quatre plats fondos per servir-ho.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1360 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!