Cassola de pits de pollastre amb olives verdes

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Fregeix la ceba amb una mica d’oli, quan comenci a rossejar afegeix els daus de pollastre i sofregeix fins que agafin color.
Agrega els tomàquets, les olives i salpebre al gust, continua couen i deixa reduir una mica.
Afegeix la crema i cuina a foc lent fins que la salsa tingui la consistència adequada.
Escampa julivert finament picat per tota la superfície.
Serveix com acompanyament, fideus o arròs.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se