Secret de porc ibèric a la planxa amb patates fregides

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

-Pelem i taiem la patata de forma allargada.
-En una paella amb bastant oli, quan està ben calenta i tirem les patates . Són uns 20 minuts i tirem una mica de sal, les escorrem bé i les reservem.
-En una planxa untada d’oli, quan és ben calenta i posem el secret amb una mica de sal. Li anem donant voltes i hi afegim un molt petit raig d’oli. Com és porc, millor no fer-lo massa cru ni massa fet. Són uns 10 minuts . El podem fer quan les patates porten uns 10 minuts, així el temps d’elaboració és més curt.
-Servim el secret amb les patates fregides.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se