Peu de porc a la planxa amb patates fregides

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

-Pelem i taiem la patata de forma allargada.
-En una paella amb bastant oli, quan està ben calenta i tirem les patates . Són uns 20 minuts i tirem una mica de sal, les escorrem bé i les reservem.
-En una planxa untada d’oli, quan és ben calenta i posem els dos mitjos peus de porc, amb una mica de sal. Els hi anem donant voltes i hi afegim un raig d’oli, de tant en tant. Com és porc, millor no fer-lo massa cru ni massa fet. Són uns 20 minuts . Els podem fer quan comencem a fer les patates, així el temps d’elaboració és més curt.
-Servim els peus amb les patates fregides.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se