Braç de Gitano amb Crema de Poma

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Bescuit:

Farciment:

4 racions

Elaboració

Bescuit:

Bat el sucre i els rovells d'ou en un bol fins que la barreja esdevingui d'un color clar.
Afegeix la pell de llimona.
Bat les clares d'ou amb la sal, i segueix batent fins que les clares d'ou tinguin un color brillant, barreja amb el preparat de rovell d'ou.
Agrega a capes la farina amb la massa anterior, i mescla suaument i amb cura amb l'espàtula de goma.
Aboca la mescla en una safata de forn folrada amb paper de cuina, aplana fins a obtenir un gruix de 5 mil·límetres i enforna al mixt del forn. Cou a una temperatura de 240 graus, durant aproximadament uns 5 minuts, un cop cuit estira el paper de cuina i deixa llisca sobre la superfície de treball, cobreix immediatament el bescuit amb la safata invertida i deixa refredar.

Farciment:

Ratlla les pomes en un bol, agrega immediatament amb el sucre i el suc de llimona i barreja curosament amb la crema batuda.

Farcit:

Aboca el Bescuit en un segon paper d'enfornar, i retira amb cura el paper que està en contacte amb el bescuit. Tomba el bescuit i talla les bores, deixant la forma d'un rectangle.
Escampa uniformement la crema de poma per tota la superfície, a excepció d'uns 2 cm dels marges. Enrotlla des del costat llarg, i refrigera cobert per uns 30 minuts.

Servir:

Espolsa el damunt del rotllo amb sucre glaç i talla a trossos de ½ centímetre d'ample.

Consell:

Durant el temps dels fruits del bosc afegeix a la crema batuda, 200 grams de gerds o 200 grams de maduixes tallades a rodanxes.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se