Daurada a la sal

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

1r- Escalfes el forn a uns 200 graus, mulles les dues daurades i deixes que s'escorri tota l'aigua.
2n- Agafa una safata de forn i col·loca les daurades sobre un paper d'enfornar, junt amb la sal especial per a forns.
3r- Esperes uns 40 minuts, el treus del forn i esperes que s'escalfi. Després retires el paper d'enfornar amb la safata i el serveixes en un plat.
4t- Pots posar-li llimona per donar-li més gust al teu plat.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se