Charquicán

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Talli la carn en glaçons petits. També es pot utilitzar carn picada.
Fregeixi la carn en una cassola amb l'oli calent per 3 minuts.
Afegeixi la ceba i fregeixi per 3 minuts. Afegiu les patates i carbassa tallada en cubs, l'all mòlt i els adobs.
Afegeixi el brou i feu-ho bullir.
Després cuini a foc moderat fins que les patates estiguin gairebé cuites (aproximadament per 25 minuts).
Afegeixi el choclo (blat de moro) i cuini 5 minuts més.
Desfaci parcialment les patates i la carbassa amb una cullera, tractant de deixar-los ni molt sencers ni molt mòlts.
Serveixi calent amb amanida xilena.

50min

Notes

Etimologia de Charquicán: del quechua charqui= carn seca i del mapuche can can =asado
Originalment el plat es preparava amb carn seca. Actualment es pot fer amb carn fresca o seca.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se