Rostit de Porc a l'estil Andalús

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Renta la carn, asseca amb paper de cuina i salpebra al gust
Barreja el romaní, la farigola i la ratlladura de taronja, amb 2 cl de xerès i 2 cullerades d'oli d'oliva. Marina amb aquesta marinada la carn, cobreix amb paper transparent i deixa durant la nit a la nevera.
Prees calfa el forn a 180 graus.
Escalfa la resta de l'oli d'oliva en una safata de forn i daura la carn per tot el voltant.
Aboca el suc d'una taronja i el xerès restant i enforna durant 60 minuts a 180 graus.
Ruixa de tant en tant amb el suc de cocció i el brou.
Pasta la cullerada de farina amb la mantega.
Cuina la salsa amb el suc de taronja restant, i espesseix amb la barreja de farina-mantega.
Assaona al gust


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se