Boles de Pernil (Knödel especialitat del Tirol del Sud)

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Bat bé la llet amb els tres ous
Talla el pa a trossos petits i aboca a la barreja calenta de llet i ous, assaona amb sal, pebre i un toc de nou moscada.
Talla el pernil molt petit i fregeix amb la mantega i les cebes (la ceba ha de ser només de color marró clar). Agrega a la massa de pa i espolsa amb el julivert picat, amassa i barreja tot bé.
Deixa reposar aproximadament durant 30 minuts i pasta novament, breument.
Amb les mans mullades forma les boles, procurant que quedin de la mateixa mida, (8-10 cm de diàmetre) i seguidament cou en aigua bullent amb sal durant uns 25 a 30 minuts o fins que estiguin fetes.
Al Tirol del Sud, aquestes boles de massa, se serveixen en un brou clar, esquitxat amb cibulet. Però també es poden servir amb xucrut o d'acompanyament d’altres plats. Sempre en faig el doble o el triple de la quantitat i després les congelo.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se