Cueta de rap amb salsa verda, musclos i gamba vermella

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per la salsa verda:

2 racions

Elaboració

Elaboració de la salsa verda:

Daurem els alls tallats molt fins en una paella amb oli. Quan estiguin una mica rossos, hi incorporem mitja cullerada de farina i deixem que es torri una mica. Uns 2 minuts.
Després, afegim el brou de peix calent, amb el julivert molt ben picat, una mica de sal i de pebre. Deixem coure uns 5 minuts.

Elaboració del rap i del plat complet:

Salem i enfarinem les cues de rap i les posem en una paella amb oli.
Quan estigui l’oli calent, els i donem unes quantes voltes i les deixem coure uns 10 minuts. Reservem les cues de rap.
En la mateixa paella amb una mica de sal, saltegem les gambes vermelles. Uns 3 minuts.
Incorporem el rap a la paella, on haviem fet la salsa verda i deixem coure 4 minuts més.
Hi afegim els musclos (que previament hem netejat). Deixem coure fins que els musclos s'obrin. Una mica abans i posem les gambes vermelles.
Deixem coure tots junt uns 3 minuts.
Ja podem servir el plat: al mig una cua de rap per persona i als costats , 2 gambes i 3 o 4 musclos. Hi tirem la salsa verda per sobre.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se