Llenties estofades

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una caçola de ferro colat ,

Elaboració

Coure les llenties , o tambe les podeu comprar al mercat ja bullides. Posar en una caçola el oli , la ceba talladeta , mes tard els alls i la salsa de tomaquet, 2 cullarades, fer el sofregit , afegir les llenties ,el xorisso, el llaure, la farigola i el vi.Un vas d´aigua. Una mica de xup xup . I a menjar . Bon profit.

30min

Notes

Les llenties no han de quedar massa secas


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se