Llenties estofades

Ingredients

  • 1 Kg. de llenties , 1 ceba, 2 grans d'all, salsa de tomaquet, llaure , farigola , sal i oli, i una copeta de vi blanc,una mica de xorisso

4 racions

Utensilis

Una caçola de ferro colat ,

Elaboració

Coure les llenties , o tambe les podeu comprar al mercat ja bullides. Posar en una caçola el oli , la ceba talladeta , mes tard els alls i la salsa de tomaquet, 2 cullarades, fer el sofregit , afegir les llenties ,el xorisso, el llaure, la farigola i el vi.Un vas d'aigua. Una mica de xup xup . I a menjar . Bon profit.

30min

Notes

Les llenties no han de quedar massa secas


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2452 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: