Bacallà Fresc saltat amb Puré de Pèsols

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Col•loca els trossos de bacallà en un recipient, escampa-hi les llavors de mostassa i deixa macerar 2 hores a la nevera.
Fon la mantega en una paella fonda i fregeix les escalunyes a foc lent uns 5 minuts o fins que estiguin suaus, remena sovint, afegeix 400 g de pèsols i 200 ml d'aigua amb sal, col•loca la tapa i cuina a foc lent durant 15 minuts. Un cop cuits reserva
Mentrestant bull els pèsols restants en aigua bullent amb sal, fins que estiguin tendres, de 5 a 10 minuts. Tritura amb el tur mix fins a obtenir un puré ben fi. Afegeix la nata i tritura de nou, per barrejar bé.
Assaona al gust amb sal, si és necessari
Aboca la barreja en una olla i mantén calent a foc lent, però no deixis que bulli.
Escalfa l'oli d'oliva en una paella i fregeix els talls de bacallà a foc fort durant uns 5 a 6 minuts per cada costat, assaona amb una mica de sal
Aboca una capa fina de puré de pèsols en el plat i després posa els trossos de peix al damunt.
Estén la barreja de ceba i pèsols al voltant del peix i escampa una mica d'anet per sobre i serveix de seguida.
Alguns trossos de llimona adornen visualment el plat.
Si se serveix amb bagueta, ja no cal res més.
Aquest plat es pot preparar amb bacallà eixut prèviament remullat


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se