Llardonadas del convent

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

expreme la mitja taronga i reservem el suc, ratllem la pell
En un bol ample, posem el llard amasem, afegim el vi tornem amasar, afegim el suc i ratlladura de taronga i la farina poc a poc.
Seguim treballant la massa.
Amb un curro l'aplanem deixanla de 1/2 cntme. de gruix
amb un motlle de galetes les tallem i les possem a la bandeja del forn untada amb un xic d'oli
posem al forn a temperatura molt baixa uns 10 minuts.
Quant les treiem del forn les espolvorejem de sucre.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se