Llardonadas del convent

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 150 grms. de llard de porc
  • 350 grams. de farina
  • 1/2 taronga
  • 1/2 vas de vi blanc
  • Sucre

6 racions

Elaboració

expreme la mitja taronga i reservem el suc, ratllem la pell
En un bol ample, posem el llard amasem, afegim el vi tornem amasar, afegim el suc i ratlladura de taronga i la farina poc a poc.
Seguim treballant la massa.
Amb un curro l'aplanem deixanla de 1/2 cntme. de gruix
amb un motlle de galetes les tallem i les possem a la bandeja del forn untada amb un xic d'oli
posem al forn a temperatura molt baixa uns 10 minuts.
Quant les treiem del forn les espolvorejem de sucre.

25min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

816 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: