Gratinat de Peix amb Ametlles

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Prees calfa el forn a 170 graus
Pica la ceba i l'all.
Esprem bé els espinacs, barreja amb la ceba, l'all i la crema de llet, assaona amb sal i pebre i distribueix en una font refractària.
Tallar el peix en trossos grans, assaona amb una mica de sal i posa al damunt dels espinacs.
Talla la llima per la meitat, talla a rodanxes fines i col•loca sobre els talls, de peix.
Pica les ametlles gruixudes.
Escampa les ametlles i la barreja d'herbes sobre el gratinat.
Col•loca, el gratin al centre del forn i cuina durant uns 20 minuts.
Serveix amb arròs.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se