Pesto d'espinacs

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Torra els pinyons sense greix i deixa refredar.
Asseca amb paper de cuina, els espinacs i el julivert, un cop rentats.
Pela l'all.
Posa al got de la trituradora, els espinacs, el julivert, l'all sencer, la ratlladura de llimona, l'oli d'oliva, el formatge parmesà i els pinyons reservats.
Salpebra al gust i tritura fins a obtenir una salsa cremosa.

Notes

A la nevera, en un pot de vidre, i cobert amb oli, es conserva molt de tems.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se