Cols de Brussel•les cuites al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Prees calfa el forn a 220 graus.
Netege les cols de Brussel•les i talla per la meitat.
En un bol barreja: 4 cullerades d'oli d'oliva, 1 culleradeta de sal i 1/2 culleradeta de pebre mòlt gruixut.
Col•loca les cols de brucel•les en el bol, i barreja bé.
Distribueix les verdures en una safata per enfornar sobre paper d’enfornar.
Cou al forn durant uns 15-20 minuts, cou fins que els brots són de color marró i una mica cruixents, gira dues vegades.
Pica aproximadament 60 g de nous, i sofregeix en una paella antiadherent sense greix.
Talla finament amb un pelador de patates 40 g Sbrinz.
Barreja les cols de Brussel•les amb les nous i escampa Sbrinz pel damunt.
Serveix amb conserva de nabius.

Notes

Aquest mateix plat es pot fer en una paella, en comptes del forn


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se