Mousse de xocolata amb avellanes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

Elaboració

Separar els rovells de les clares d'ou. Muntar les clares a punt de neu amb una mica de sal. Partis la xocolata a trossos i posar-los en una cassola amb dues cullerades soperes d'aigua. Fon la xocolata a foc lent, remenant sense parar fins obtenir una massa homogénia.
Aboca aquesta barreja sobre les clares muntades a punt de neu i remou delicadament amb una espátula, per no trencar les clares muntades.
Reparteix la mousse obtinguda en copes individuals i reserva en fresc com a minim 2 hores, perque la mousse s'endureixi una mica.
En el moment de servir, decora cada copa amb 2 avellanes

Notes

Pots preparar aquesta mousse reemplaçant les avellanes amb pols, d'ametlles o nous.
Ara no ve molt de gust el gelat peró ja arribara l'estiu


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se