Mousse de xocolata amb avellanes

Ingredients

  • 150 gs de xocolata negra especial per fondre
  • 3 cullerades soperes de sucre
  • 4 ous
  • 50 gs d'avellanes en pols
  • 8 avellanes senceres i pelades
  • 1 pessic de sal

Elaboració

Separar els rovells de les clares d'ou. Muntar les clares a punt de neu amb una mica de sal. Partis la xocolata a trossos i posar-los en una cassola amb dues cullerades soperes d'aigua. Fon la xocolata a foc lent, remenant sense parar fins obtenir una massa homogénia.
Aboca aquesta barreja sobre les clares muntades a punt de neu i remou delicadament amb una espátula, per no trencar les clares muntades.
Reparteix la mousse obtinguda en copes individuals i reserva en fresc com a minim 2 hores, perque la mousse s'endureixi una mica.
En el moment de servir, decora cada copa amb 2 avellanes

Notes

Pots preparar aquesta mousse reemplaçant les avellanes amb pols, d'ametlles o nous.
Ara no ve molt de gust el gelat peró ja arribara l'estiu


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

874 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: