Magdalenes "Maitechu"
Categoria:
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 ous / 250 g. de sucre / ratlladura de llimona o taronja / 270 g. de farina / un polsim de sal / 1 sobre de llevat / 125 ml. oli de girasol / 125 g. mantega desfeta
- (a mi em surten unes 25 magdalenes, amb motlles de paper comprats al supermercat)
Elaboració
Escalfem el forn a uns 250 graus (jo el poso amb escalfor dalt i baix, sense ventilador). Batem els ous junt amb el sucre i afegim la ratlladura.
Afegim la farina (millor tamitzada) amb el llevat i la sal. Per acabar afegim l'oli i la mantega.
Anem omplint, fins la meitat, els motlles de paper de les magdalenes amb una cullereta.
Hi espolsem sucre pel damunt i, si volem, hi posem trossets de xocolata. Baixem la temperatura del forn als 200 graus i posem la safata amb les magdalenes a mitja alçada durant uns 10 minuts.
Notes
La recepta és de la meva companya de feina, Maite Lobo, una gran pastissera i una gran persona.
Comparteix aquesta recepta: