Risotto a la Llimona amb Daus de Pollastre

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Fregeix, els pits de pollastre assaonats en la mantega, abaixa el foc, tapa i cuina pels 2 dos costats, girant de tant en tant durant 3 minuts o fins qu’estiguin daurats.
Treu de la paella, embolica en paper d'alumini i deixa reposar durant 15 minuts, girant algunes vegades, perquè el suc es distribueix uniformement.
Sofregeix a foc lent les escalunyes en la mantega fins que estiguin toves, afegeix l'arròs i salta fins que estigi impregnat de mantega i tingui un aspecte vidriós
Desglaça amb el vi blanc, afegeix la ratlladura de llimona i el suc i cuina durant 18 minuts abocant el brou a poc a poc i sense deixar de remenar
Al final del temps de cocció, agrega el formatge i deixa que es fongui.
Talla els pits de pollastre a daus petits, barreja en el risotto i serveix en quatre plats calents. Escampa la pela de llimona pel damunt i serveix immediatament.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se