Flamenquins
Ingredients
- 4 Bistecs de cuixa de pernil de porc
- 4 Llesques fines de pernil salat
- 4 Llesques fines de cansalada fumada
- 2 Ous frescos
- 2 Ous bullits
- Pa ratllat
- Llet
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
- Pebre negre
Elaboració
-Posem un cassó al foc i, quan arrenqui el bull, hi posem dos ous i els deixem bullir 8 min. Passat aquest temps, els traiem i deixem refredar.
-Obrim els bistecs de cuixa de porc per la meitat en forma de llibret i els aplanem amb el ganivet perquè quedin ben fins. Els posem a remullar amb la llet 2 h.
-Passat aquest temps, els escorrem bé i, salpebrem.
-Tot seguit, posem a cada bistec de cuixa de porc una llesca de pernil salat, dues rodelles d'ou dur i una llesca de cansalada. Enrotllem bé cada bistec.
-Arrebossem els bistecs, primer per ou batut, després per pa ratllat, i els fregim en una paella amb oli ben calent. Quan estiguin ben rossos, els passem per un paper absorvent i els servim ben calents.
Comparteix aquesta recepta: