Flamenquins

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

-Posem un cassó al foc i, quan arrenqui el bull, hi posem dos ous i els deixem bullir 8 min. Passat aquest temps, els traiem i deixem refredar.
-Obrim els bistecs de cuixa de porc per la meitat en forma de llibret i els aplanem amb el ganivet perquè quedin ben fins. Els posem a remullar amb la llet 2 h.
-Passat aquest temps, els escorrem bé i, salpebrem.
-Tot seguit, posem a cada bistec de cuixa de porc una llesca de pernil salat, dues rodelles d'ou dur i una llesca de cansalada. Enrotllem bé cada bistec.
-Arrebossem els bistecs, primer per ou batut, després per pa ratllat, i els fregim en una paella amb oli ben calent. Quan estiguin ben rossos, els passem per un paper absorvent i els servim ben calents.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se