Morro de bacallà a la mel, gratinat amb allioli de codony

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

Per l’all i oli de codony:

1 racions

Utensilis

Morter

Elaboració

Per fer l’allioli de codony:

Bullim el codony i li traiem tota la carn. El deixem sense pell ni llavors.
Piquem en un morter l’all ben fi amb una mica de sal.
Hi afagim el codony trinxat i ho anem remenant amb la mà de morter i tirant-hi l’oli a poc a poc.

Per fer el bacallà:

Confitem oli amb la pell de taronja i el suc sense que l'oli arribi a l'ebullició, durant 30 minuts.
Quan estigui confitat hi afegim dos culleradetes de mel.
Després, en una safata d’anar al forn, previament preescalfat el forn a uns 200 graus, hi afegim el morro de bacallà dessalat amb la pell cap amunt. Deixem coure uns 15 minuts.
A continuació, sobre el bacallà hi posem el confitat de taronja i mel amb l’allioli de codony.
Ho gratinem al forn uns 5 minuts.
Deixem l'oli confitat a una temperatura de 60º, durant uns 15 minuts.
Mentre en una paella amb una mica d’oli salem els espinacs i els saltegem (será part de l’acompanyament).
Per emplatar:
Posem al plat el morro de bacallà amb la pell cap avall, en un costat els espinacs.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se