Rotllos de Col Rissada i Pit de Gall Dindi

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela la ceba.
Pela i renta la pastanaga i el julivert.
Neteja els bolets.
Pica finament tots els ingredients.
Escalfa 2 cullerades de mantega en una paella.
Fregeix els vegetals, tot remenant, durant 3 minuts.
Agrega la crema agra, assaona amb sal i pebre i cuina a foc lent fins que la barreja estigui gairebé seca.
Deixa refredar i barreja els rovells d'ou i el julivert a les verdures.
Blanqueja la col en aigua bullent amb sal durant uns 5 minuts.
Escorre bé i talla la tija central a un gruix ben fi.
Posa al centre de cada fulla de col 1 cullerada de farsa de bolets i després posa 1 pit de gall dindi.
Reparteix la farsa restant a tots els paquets preparats.
Rotlle la fulla de col, de manera que formi un paquet.
Col·loca cada paquet a la reixa, per coure al vapor, amb la costura que quedi a la part de sota, tapa l’olla i cuina uns 12 minuts.
Fon la resta de mantega i fregeix les avellanes moltes, quan comencin a agafar color, reparteix per sobre dels paquets de col.
Serveix amb patates cuites i una bona amanida verda.
Si t'agrada més abundant, pots afegir a la farsa de bolets, cansalada fumada picada ben fina i fregida amb una mica de mantega.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se